Etiket Sonuçları: öğretmen

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu arasında, öğretmenler ile eğitim yöneticilerinin bireysel ve mesleki becerilerinin artırılması konusunda "Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalandı.

Mrt

Şbt

Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan "Muğla Öğretmen Akademisi" öğretmenlerimize 21. yüzyıl eğitimlerini sunmaya devam ediyor.

Ara

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle görevine devam edemeyen rehber öğretmenimiz Mehmet ACAR'ı, Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Türker YURTSEVER, Okul Müdürümüz Sayın Halil MERT, Müdür Yardımcımız Ömer SÖNERCAN ve sınıf öğretmenlerimiz Jale Çetin TUNA ve Fikret ŞENGÖR ile ziyaret ettik.

Şbt

Aile içi iletişim ve çocuklarla birlikte anne-babaların da kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını amaçlayan proje için okulumuzun 2'nci sınıf öğrencilerini ve ailelerini kapsayan bir proje başlattık.

Şbt

Bir hayırsever tarafından okulumuzda lokma dağıtıldı.