Rehber Öğretmenimiz Mehmet ACAR'ı Ziyaret ettik

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle görevine devam edemeyen rehber öğretmenimiz Mehmet ACAR'ı, Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Türker YURTSEVER, Okul Müdürümüz Sayın Halil MERT, Müdür Yardımcımız Ömer SÖNERCAN ve sınıf öğretmenlerimiz Jale Çetin TUNA ve Fikret ŞENGÖR ile ziyaret ettik.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında öğretmenimizin sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri görüştük ve kendisine acil şifalar dileyerek ayrıldık.

Bizler de Fatih İlkokulu ailesi olarak kendisine geçmiş olsun diliyor ve en kısa zamanda aramızda olmasını temenni ediyoruz.

03-12-201903-12-2019

Yayın: 03.12.2019 - Güncelleme: 03.12.2019 12:15 - Görüntülenme: 464