Projelerimiz Devam Ediyor

Aile içi iletişim ve çocuklarla birlikte anne-babaların da kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını amaçlayan proje için okulumuzun 2'nci sınıf öğrencilerini ve ailelerini kapsayan bir proje başlattık.

Okul Müdürümüz Bülent Hekimoğlu; "Okul idaresi tarafından ikinci sınıflarda pilot olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikle aile içi iletişimin çocukların başarısı üzerindeki etkilerine dikkat çekmek istedik. Diğer ulaşmak istediğimiz bir hedef de, anne babalarını kitap okurken gören çocuklarımıza örnek olmaktı. Çünkü kitap okuma alışkanlığı da öğrenilen bir davranıştır. Ailesinin kitap okuduğunu gören öğrenci olumlu etkilenecektir." dedi.

Ailelerden olumlu dönüşler aldığımız projemizi tüm sınıflara yaymayı planlıyoruz.

Yayın: 27.02.2019 - Güncelleme: 12.12.2019 08:41 - Görüntülenme: 317