MUĞLA / MİLAS - Fatih İlkokulu

Kas

14 Kasım 1950 yılında hayata gözlerini yuman Garip Akımının önderlerinden Orhan Veli Kanık, ölümünün 68. yılında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiir dinletisinde anıldı.

Kas

Kasım ayının 2. pazartesi kutlanmaya başlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Fatih İlkokulu Anasınıfı öğrenci ve öğretmenleri Atapark´ta bulunan Kitap fuarını gezerek kitapları incelediler. Çocuklar kendi harçlıkları ile seçtikleri kitapları satın aldılar.

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 80´inci yılı münasebetiyle anaokulu öğrencilerimiz Atatürk Anıtı´na çiçek bıraktı.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimizden Zeynep GÖKLER 10 Kasım Atatürk´ü Anma etkinlikleri kapsamında ilçe anasınıfları arasında yapılan resim yarışmasında 3. olmuştur.

Kas

Türk ulusunun büyük önderi ve Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 80.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ekm

Evet ne diyordu Mahmut Hoca: "Okul sadece dört yanı duvarlarla çevrili tepesinde damı olan yer değildir. Okul her yerdir."