Fatih İlkokulu

0(252) 513 33 39
İsmet Paşa, Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No94, 48200 Milas/Muğla
Vizyon
Fatih İlkokulu olarak görev bilinciyle hareket eden yönetici,öğretmenleriyle,sorumluluklarına sahip öğrencileriyle çevresi ve velileriyle bir bütün olarak güç birliği sağlayan;ilçede öğrenci ve velilerin tercih ettiği,sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettiren,okul müfredatına uygun en iyi eğitimi veren bir ilkokul haline gelmektir. Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, birden fazla yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, 21. yy becerilerine hakim, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk´ü özümsemiş ve benimsemiş,onun ilke ve inkılaplarına bağlı, devletimizin dününü ve bugününü bilen, vatanını ve milletini seven,insana-insan haklarına ve çevresine saygılı bilgiye önem veren, yuttaşlık ve insanlık bilinci gelişmiş,milli değerlerine bağlı,çağdaş,demokratik öz güvenli ve laik gençler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır.
Ders başlama saati: 08:35 Ders Bitiş Saati: 14:15
Ulaşım
Öğrenciler kendi imkanlarıyla veya özel servislerle ve ücretsiz servislerimizle gelmektedir
Özel servis ve ücretsiz servisler mevcut