Etiket Sonuçları: Muğla

Şbt

Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan "Muğla Öğretmen Akademisi" öğretmenlerimize 21. yüzyıl eğitimlerini sunmaya devam ediyor.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen sağlık personeli tarafından velilerimize yönelik acil durumlarda neler yapabilecekleri ve nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili bilgilendirici ve verimli geçen bir seminer gerçekleştirildi.

Ara

Tüm dünya öğretmenlerinin yaptıkları çalışmaları paylaştıkları bir sistem olan eTwinning portalında yer almak üzere Fatih İlkokulu anasınıfı öğretmeni Sevil AY'ın Orman İşletme Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda aldığı katkı ile "Bu Yeni Yılda Doğayı Sevindir, Geleceği Umutlandır" adlı bir proje gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında öğrencilerimize trafik kuralları ile ilgili bilgilendirme ve farkındalık yaratmak, tarafikte yaya ve yolcu davranışları,uyulması gereken kurallar, trafik ışık ve işaretleri, çevre ve trafik bilincini yerleştirme konularında İlçe Emniyet Müdürlüğünce görevlendirilen Polis Memuru Hüseyin AYDIN tarafından seminer verildi.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimizin aile katılım etkinliği kapsamında 112 acil servis tanıtımı yapıldı.

Kas

14 Kasım 1950 yılında hayata gözlerini yuman Garip Akımının önderlerinden Orhan Veli Kanık, ölümünün 68. yılında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiir dinletisinde anıldı.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimizden Zeynep GÖKLER 10 Kasım Atatürk´ü Anma etkinlikleri kapsamında ilçe anasınıfları arasında yapılan resim yarışmasında 3. olmuştur.

Kas

Türk ulusunun büyük önderi ve Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 80.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.